Банкетний зал «СТОЖАРИ»
(Львів – Рудно, вул. Шептицького 1а) МЕНЮ станом на 28/12/ 2012 р.
Ціна за
особу – 230 грн., входить:
Холодні закуски
1. Язик заливний;
2. Риба фарширована;
3. Торт – рулетик
печінковий;
4. Мереживо з баклажанів;
5. Оселедець з цибулею; 6. Тарталетки з ікрою.
Салати
1. Лісова галявина;
2. Голівуд.
Другі
страви
1. Крученики (філе куряче);
2. Голубці по – українськи;
3. Відбивна куряча.
Закуски
гарячі
1. Риба смажена;
2. Печінка смажена (тел.) в
сметані;
3. Печериці фаршировані;
4. Млинці з м’ясом;
5. Слойка з м’ясом;
6. Кров’янка.
Гарнір
1. Картопля молода відварна;
2. Капуста тушкована з
м’ясом.
Перші
страви
1. Борщок;
2. Росіл з курки.
Соус печеричний.
Тарталетки з ікрою;
Хліб житньо – пшеничний;
Хліб білий.
Не входить в ціну: фрукти, солодке, горілка, вода.
М’ясне асорті - за бажанням .
Музиканти (пропонуємо два
гурти ) 400 та 470 $. – відступні 200 грн., якщо не
наші музиканти.
|